Nudimo Vam

usluge prijevoda!

Sudski tumač

Svojim potpisom i pečatom potvrđuje da je prijevod koji je načinio na ciljnom jeziku istovjetan izvorniku na polaznom jeziku.

Ovjereni prijevod

Prijevod sadrži žig i potpis koji daje sudski tumač koji time potvrđuje da je prijevod istovjetan izvorniku te da je kao takav vjerodostojan i pravovaljan pred različitim tijelima.

Neovjereni prijevod

Riječ je uglavnom o prijevodima web stranica, dopisa, novinskih članaka i ostaloga za što naručitelj smatra da mu nije potreba ovjera sudskog tumača.

Konsekutivni prijevod

Prevoditelj sjedi u istoj prostoriji s ostalim sudionicima i na temelju bilježaka koje je načinio dok je govornik govorio iznosi, nakon što govornik završi, skraćenu verziju izrečenog.

Simultani prijevod

Simultani prevoditelji nalaze se u izoliranim kabinama i putem slušalica slušaju što govornik govori te istodobno usmeno prevode na ciljni jezik.

Lektura

Diplomski ili doktorski rad, znanstveni članak ili jednostavno želite da je određeni tekst napisan u duhu hrvatskog jezika ili nekog stranog jezika.os.

Zadovoljni klijenti

"S prevoditeljskom kućom Imperata d.o.o. uspješno surađujemo već četiri godine. Njihova profesionalnost, pouzdanost i fleksibilnost ih svrstava u naše poslovne partnere s kojima rado surađujemo i sa sigurnošću ih možemo preporučiti dalje. Svi prijevodi su uvijek bili odrađeni u dogovorenim rokovima na jednom vrlo visokom nivou kvalitete."

 

Renela Ružić,
PR/Event Coordinator, C&A Marketing Communications Croatia/Serbia

 

"Prevoditeljsko društvo Imperata nakon nekoliko godina suradnje pokazalo se kao pouzdan partner u pružanju usluga ovjerenog i neovjerenog prijevoda. Posebno je potrebno istaknuti brzinu odrađivanja velikih količina teksta, pri čemu kvaliteta ostaje na vrlo visokom nivou. I ubuduće ćemo se vrlo rado služiti prevoditeljskim uslugama tvrtke Imperata."

 

mr.sc.Goran Bosanac,
dipl.ing.građ.; Član uprave

"Trgovačko društvo Imperata d.o.o. pokazalo se kao vrlo pouzdan partner u mom svakodnevnom radu. Kao odvjetnica često se susrećem s potrebom za prijevodima s raznih svjetskih jezika, a Imperata je one stop shop za sve svjetske jezike. Brzina i kvaliteta prijevoda su na zavidnoj razini."

 

Nataša Rađenović,
odvjetnica

 

Pošaljite nam upit